SLAAPKAMER project


Bij de aankoop van een nieuw huis was de wens om van de rommelzolder een mooie slaapkamer te maken. Het interieuradvies is uitgebracht door Mooiheit en DOK80 heeft de uitvoering gedaan.

 

ONTWERP

De kamer is verdeeld in 2 ruimtes: een slaap- en kleedkamergedeelte. Door middel van de houten roomdivider is de kamer gesplitst in deze gedeeltes. Bij beide kanten zijn aan de schuine zijdes opbergmogelijkheden gemaakt. Bij het slaapgedeelte zijn 2 ruime opbergkasten gemaakt en een vak waar de televisie in gezet kan worden. In het slaapkamergedeelte zijn bij het schuine gedeelte halfhoge kasten geplaatst waarin kleding kan worden opgeborgen. In een ander gedeelte zijn hoge kasten geplaatst waar de lange kleding kan worden opgeborgen.

 

UITVOERING

Voor dit project moest er veel gebeuren: sloopwerk, nieuw plafond, zijmuren isoleren, electra verplaatsen / aansluiten, laminaat vloer leggen en de nieuwe opbergruimtes en kasten plaatsen. Het schilderwerk is door de klant zelf uitgevoerd. Het eindresultaat is daarom nog niet op de foto’s zichtbaar.

  • ONTWERP
    DOK80
  • JAAR
    2021
  • STIJL
    Modern
Hit enter to search or ESC to close