ROOMDIVIDER kleurrijk


Voor dit huis is een bijzondere manier van indelen bedacht. Door middel van een roomdivider is deze lange woonkamer opgesplitst in een zit- en eetgedeelte.

 

ONTWERP

Bij het bedenken van deze roomdivider is er rekening mee gehouden dat het meubel aan beide kanten opbergfuncties nodig heeft. Door gesprekken met de klant is duidelijk geworden wat en hoe ze het meubel willen gebruiken en wat de wensen zijn. Aan het zitgedeelte is een kleiner opbergvak voor de afstandsbedieningen en tijdschriften. Bij het eetgedeelte is er juist meer opbergmogelijkheden voor keukengerei en voorraad. Ook is er een speelse manier bedacht om de wijnflessen en glazen te laten zien. Deze klanten houden erg van kleur en willen graag hun mooie spullen kunnen etaleren. Door een meubel te maken waar ze zelf ook nog in kunnen veranderen – er zijn bijvoorbeeld vakken gemaakt waarin stukjes behang zijn geplakt, die ook gewisseld kunnen worden – maar ook door de speelse manier van etaleren door de verschillende hoogte van vakken, kunnen ze elke keer iets ‘nieuws’ creëren in hun woonkamer.

Wat het ontwerp ook bijzonder maakt, is dat deze roomdivider ook verplaatst kan worden. De wens was om bij verjaardagen en feestdagen het gehele gezin te kunnen uitnodigen en de volledige ruimte van de woonkamer te gebruiken. Daarom is deze roomdivider (onopvallend) op wielen geplaatst en kan deze verplaatst worden.

  • JAAR
    2020
  • MATERIAAL
    Populieren multiplex
  • STIJL
    Modern
Hit enter to search or ESC to close