KLEEDKAMER


Deze klanten hadden een kamer ‘over’ op de eerste verdieping en wilden van deze kamer graag de kleedkamer maken. Een kastenwand over de gehele muur en een plek voor de schoenen.

 

ONTWERP

Voor het ontwerp is er besproken wat de klanten graag qua opbergruimte wilden en wat voor soort kleding ze hebben. Er is gekozen voor aantal vakken voor hangkleding en een kast kreeg planken om daar allerlei andere spullen in op te bergen. Voor het aantal schoenen is een aparte kast ontworpen. Omdat de kamer niet erg ruim is, is er gekozen om de schoenenkast naast de deur te doen. Deze kast is niet heel hoog gemaakt om het ruimtelijk te houden. De schoenen kunnen er haaks ingezet worden en er is nog ruimte over om andere kleine spullen in op te bergen.

 

AFWERKING

De klant zelf heeft het schilderwerk van de gehele kamer alvast gedaan waardoor de kasten zo geplaatst konden worden. De binnenkant van de kast is geschilderd in wit en de deuren zijn gelakt in Skylt. Ook is tevens de schoenenkast afgewerkt met Skylt. In plaats van deurgrepen heeft de klant gekozen voor speelse openingen. Door zo’n detail te maken, krijgt de kast een bijzonder aanblik.

  • ONTWERP
    DOK80
  • JAAR
    2019
  • MATERIAAL
    Populieren multiplex
Hit enter to search or ESC to close