HAL / ENTREE kasten


Voor de hal van een jaren ’30 huis is er gekeken naar slimme oplossingen qua kastruimte voor zowel jassen, schoenen en andere spullen.

ONTWERP

Er is gekozen voor een trapkast met zowel een deur als 2 schuiflades. Door de schuiflades kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte die onder de trap zit. Er is gekozen voor onder andere een schoenenlade en een kleinere lade waar de vazen in worden opgeborgen. In de kast met een deur kan nu gemakkelijk de stofzuiger worden neergezet en andere spullen.

Voor de garderobe kast moest er rekening worden gehouden met de meterkast die vlakbij de voordeur zit. Er is gekozen om een kast te maken die niet heel erg diep is, waardoor de entree nog ruimtelijk oogt. Om nog meer opbergruimte te creëren is er boven het jassengedeelte nog een kleine kast gemaakt. Hier kunnen nog meer spullen die niet vaak worden gebruikt in worden opgeslagen.

Om het een iets bijzondere entree te maken is er gekozen om alles in 1 kleur te schilderen. Dus zowel muren, plafond, kachel als al het houtwerk is in een lichte tint blauw geschilderd die past in de stijl van de jaren ’30. Alleen de deuren zijn in het wit gelaten om een mooi contrast te geven.

  • ONTWERP
    DOK80
  • JAAR
    2018
  • RUIMTE
    Hal
Hit enter to search or ESC to close