COMBI MEUBEL


Voor deze klant is er een meubel ontworpen wat meegroeit met het gezin. Eerst zal het door de kinderen gebruikt kan worden en daarna als sidetable / opbergmeubel.

ONTWERP
kinderfase
Het meubel zal eerst als kindermeubel worden gebruikt en daarom is er een huisje bij ontworpen wat ook weer demontabel is. De hoogte van het meubel is zodanig dat het op dit moment een bureau is voor kinderen waar ze makkelijk aan kunnen zitten. Om te voorkomen dat er nu spullen aan de achterkant van het bureau afvallen, is er een demontabel opzetrand gemaakt.

sidetable / opbergmeubel
Zodra de kinderen het speelmeubel zijn ontgroeid zal het zodanig worden aangepast dat het een sidetable / opbergmeubel is. De opbergkasten kunnen in een andere kleur worden geschilderd en zo lijkt het net alsof er een nieuw meubel in de kamer staat. Op deze manier is het een meubel wat lang meegaat – kortom een tijdloos en duurzaam ontwerp.  Om het wat minder statisch te maken, heeft het meubel geen rechte poot, maar een schuin aflopende poot.

 

AFWERKING
Het huisje en de opbergkast is aan de buitenkant geschilderd in een matte kleur – passend bij de rest van het interieur. De binnenkant is geschilderd in de kleur RAL9016. Het eiken hout is behandeld met Skylt.

 

 • ONTWERP
  DOK80
 • JAAR
  2019
 • MATERIAAL
  Populieren multiplex / eiken
 • STIJL
  Modern
Hit enter to search or ESC to close