OVER ONS


GERT

Als geboren Groninger ben ik via de Flevopolder in 2017 in de Zaanstreek komen wonen. Mijn interesse en studie liggen ook in de agrarische sector, maar houtwerk is altijd mijn passie geweest. Begonnen met buitenverblijven is mijn werkgebied meer verschoven naar bijzondere en op maat gemaakte meubels. Doordat we in een jaren ’30 huis hebben gewoond, weten we hoe belangrijk het is om meubels op maat te hebben om zo optimaal gebruik te maken van de ruimte. Daarnaast ontwerp ik ook houten stoelen voor buiten. Met verschillende inspiratiebronnen ben ik begonnen met het maken van eiken stoelen die een luxe uitstraling hebben. 

FEMKE

Vanuit de Zaanstreek ben ik al jaren actief als interieurstyliste en etaleur met mijn bedrijf Mooiheit. Mijn passie is om een mooie sfeer te creëren. Dat kan zowel voor iemand thuis als bijvoorbeeld in de retail.  Samen met Gert bedenk ik nu complete kamers of meubels op maat. Het leuke is dat we elkaar goed aanvullen; Gert is vooral bezig met de uitvoering van een product of ruimte en ik let op de balans tussen de interieur elementen. Door een advies toe te passen op de persoonlijkheid, levenswijze en wensen van de klant creëren wij als DOK80 een ontwerp wat bij de klant past.

 

Met oog voor detail en de uitdaging om een zo optimaal mogelijk ontwerp te maken gaan wij als team van DOK80 aan het werk. Met maatwerk zijn er veel meer mogelijkheden en kan een ruimte of product naar de wens van de klant gemaakt worden. 

Hit enter to search or ESC to close